Zhackowałem Was!

Wszystkie sprawy organizacyjne forum i bloga haker.edu.pl.
Kenjin
Ekipa HEP
Posty: 122
Rejestracja: 04 sty 2016, 22:10

Zhackowałem Was!

Post autor: Kenjin » 07 sty 2016, 22:38

Powitajcie nowego admina :)

Obrazek

Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: steo » 08 sty 2016, 16:42

Teraz zrób tak samo, tylko niech ten czerwony kolorek zostanie na serwerze hepa, zamiast Twojego komputera, a jeszcze dzisiaj przeleję Ci 1000 euro. ;)
Tak jak u mnie. :lol:
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo

Kenjin
Ekipa HEP
Posty: 122
Rejestracja: 04 sty 2016, 22:10

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: Kenjin » 08 sty 2016, 17:54

Jesli mi admin obieca, nie wszczynac postepowania karnego to moge sprobowac :D

Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: steo » 08 sty 2016, 18:27

Zrób tak, żeby się nie zorientował. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo

Awatar użytkownika
F3nix
Posty: 329
Rejestracja: 28 kwie 2015, 20:51

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: F3nix » 08 sty 2016, 19:15

Takie sztuczki to w podstawce teraz się naucza Fire Bugiem więc sory :D...

Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: steo » 08 sty 2016, 19:58

Swoją drogą podoba mi się mój nowy kolorek. #nohomo ale fajny jest. :mrgreen: <3
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo

Kenjin
Ekipa HEP
Posty: 122
Rejestracja: 04 sty 2016, 22:10

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: Kenjin » 09 sty 2016, 16:47

F3nix pisze:Takie sztuczki to w podstawce teraz się naucza Fire Bugiem więc sory :D...
No! Juz sie balem, ze mi zarzucicie photoshopa :D

Awatar użytkownika
F3nix
Posty: 329
Rejestracja: 28 kwie 2015, 20:51

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: F3nix » 09 sty 2016, 22:05

Masz racje. Nawet FireBuga nie trzeba w nowoczesnych przeglądarkach ani Gimpa. :lol:

Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: Zhackowałem Was!

Post autor: steo » 10 sty 2016, 11:16

A czy tego fotoszopa masz legalnie kupionego? :lol: 8-)
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość