Co tam jest ?

Pytania dla zielonych dotyczące bezpieczeństwa.
Duzy

Co tam jest ?

Post autor: Duzy »

Cześć. Czy ktoś ma kontakt do tego chłopaka co napisał ten poradnik ? http://haker.edu.pl/2013/09/01/jak-wlam ... /#comments
Strasznie mi na tym zalezy, bo nie wiem jaki link wysłać sobie jak się zrobi wszystko w sensie co tam jest bo mozaika jakaś jest ... ; / tam on wpisuje localhost czy co|? Proszę o pomoc. GG ****. Chciałbym to ogarnąć bo wszystko spoko tylko nie wiem co wysłać sobie.
Awatar użytkownika
F3nix

Re: Co tam jest ?

Post autor: F3nix »

Zamazane żebyś nie ukradł danych logowania do naszego hostingu? Chcesz wykonać coś czego nie do końca rozumiesz. Phishing polega na utworzeniu strony www, wrzuceniu jej na hosting w sieci ewentualnie zdobycie domeny odpowiedniej i zachęcenia osoby do zalogowania się.
Duzy

Post autor: Duzy »

Ok, wszystko się udało. Mam pytanie. Czy jeżeli juz mam na serwerze to wszystko i mi działa to czy xampp moge wylaczyc? Chyba tak co nie bo po co localhost jakis czy tam cos. Dlaczego co pare minut wylogowuje mnie z filezill'y? Czy jak mnie z niej wyloguje a ktos wejdzie w moj link i sie zaloguje to to bedzie działać czy nie|? W sensie zapisze sie hasło ?
Awatar użytkownika
F3nix

Post autor: F3nix »

Jeśli wszystko działa poprawnie na stronie WWW hostingu to tak.
ODPOWIEDZ