Witam, mam problem z facebook.py chodzi o to ze nie szuka hasła tylko podaje odrazu pierwsze na samym początku a jest np milion słów.
Facebook juz ma zabespieczenia czy po prostu to jest fake ? i w jaki sposob moge zlamac haslo metodą slownikową czy nawet lepiej brut force czy jak to sie tam pisze
KaliLinux facebook.py problem
-
Re: KaliLinux facebook.py problem
THC-Hydra umożliwia łamanie formularzy po protokole HTTP/HTTPs.
Co do samego skryptu pythonowego facebook.py nie miałem okazji testować go, ale być może coś się zmieniło w budowie strony logowania fejsa i jest tak jak mówisz. Sprawdzę jak to wygląda z nim u mnie w najbliższych dniach.Currently this tool supports:
Asterisk, AFP, Cisco AAA, Cisco auth, Cisco enable, CVS, Firebird, FTP, HTTP-FORM-GET, HTTP-FORM-POST,
HTTP-GET, HTTP-HEAD, HTTP-PROXY, HTTPS-FORM-GET, HTTPS-FORM-POST, HTTPS-GET, HTTPS-HEAD,
HTTP-Proxy, ICQ, IMAP, IRC, LDAP, MS-SQL, MYSQL, NCP, NNTP, Oracle Listener, Oracle SID, Oracle,
PC-Anywhere, PCNFS, POP3, POSTGRES, RDP, Rexec, Rlogin, Rsh, S7-300, SAP/R3, SIP, SMB, SMTP, SMTP Enum,
SNMP, SOCKS5, SSH (v1 and v2), Subversion, Teamspeak (TS2), Telnet, VMware-Auth, VNC and XMPP.
For HTTP, POP3, IMAP and SMTP, several login mechanisms like plain and MD5 digest etc. are supported.
-
Dzięki sprawdzę co i jak z THC-Hydra niestety nie znam sie na programowaniu czy tym podobne ale z czasem zacznę się uczyć.
Czuję, że będę częstym użytkownikiem na tym forum z powodu szybkiej odpowiedzi i bardzo profesjonalnej jesli chodzi o mój punkt widzenia.
Czuję, że będę częstym użytkownikiem na tym forum z powodu szybkiej odpowiedzi i bardzo profesjonalnej jesli chodzi o mój punkt widzenia.
Spróbuj Tamper Data i potem Hydra
S dodałeś tam email i pass ? Co pamiętam to hydra musiała " wiedzieć " co gdzie wpisywać.
Technik ochrony środowiska