jestem nowym forumowiczem, przeglądnąłem to forum ale nie znalazłem takiego tematu jak "włamanie się na konto facebook które jest zabezpieczone zaawansowanymi zabezpieczeniami" lub tym podobny. Mianowicie chodzi o te ustawiania:
http://screenshooter.net/100254885/crfskka
Nie wiem czy przez nie uwagę (czy rzeczywiste takiego nie ma) ale nie znalazłem takiego tematu.
Jeżeli jest taki temat to byłbym ogromnie wdzięczny o poinformowaniu mnie a jeżeli nie to proszę o pomoc.
A więc do rzeczy, jest to dość specyficzny przypadek i bardzo dla mnie ważny, naprawdę ważny. Przyjmijmy że konto które "posiadam" może zostać zaatakowane przez "kogoś", ten ktoś zna login (czyli również adres e-mail; możliwe również że w niedługim czasie będzie miał dostęp do właśnie tego e-maila) i "mój" numer telefonu.
Problemem jest właśnie to , a raczej TE zabezpieczania, bo nie wiem które są włączone i jak mógłby obejść je taki właśnie np. początkujący "hacker".
Osoba ta posiada niejaką wiedzę o programowaniu. Liznął programowania php, js, c++, a co nie umie to zawsze się może douczyć nie ?

Linux też nie jest mu obcy.
A wiec Panowie, może również Panie proszę o pomoc, jak już mówiłem jest to dla mnie ogromny priorytet.
Nie oczekuję że zrobicie wszystko za mnie, po prostu proszę o pomoc jak prosi młodszy kolega starszych.
Z poważaniem,
James