[C++] Najprostszy keylogger lokalny

Zbiór ciekawych kodów źródłowych, skryptów i gotowców.
Regulamin forum
-Staraj się poprzedzać nazwę tematu prefiksem z nazwą języka programowania np. [Python] nazwa tematu.
-Wklejaj źródła w znaczniku

Kod: Zaznacz cały

[/b].
-Staraj się w skrócie opisać do czego dane źródło służy.
[b]-Zawsze podaj stronę domową autora (jeśli znasz te informacje)[/b]. Szanujemy cudzą prace!
Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: steo »

Haha, no dlatego to nie dla gimbazjalistów. :D
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo
Awatar użytkownika
F3nix
Posty: 331
Rejestracja: 28 kwie 2015, 20:51

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: F3nix »

W Gimbazie są podobno najlepsi hakerzy w Polsce.
Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: steo »

No, no. Wszyscy słyszeli, lecz nikt nie widział. :)
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo
Feint_
Posty: 1
Rejestracja: 20 wrz 2015, 10:08

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: Feint_ »

steo ja chętnie bym przyjął tego keyloggera o którym mówiłeś
Awatar użytkownika
Ferrin
Posty: 12
Rejestracja: 19 sie 2015, 23:04

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: Ferrin »

Nie licz na rybę. Tu dostaniesz najwyżej wędke.
www.greensquare.pl
Awatar użytkownika
F3nix
Posty: 331
Rejestracja: 28 kwie 2015, 20:51

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: F3nix »

Kiedyś się łowiło... i nie chodzi tu o phishing! :-)
Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: steo »

A żeby wyłapytało jeszczy cyfry, to char ustawić od bodajże (nie pamiętam :mrgreen:) 48
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo
Awatar użytkownika
F3nix
Posty: 331
Rejestracja: 28 kwie 2015, 20:51

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: F3nix »

Nawet nie pamiętam bo nie testowałem tego daaaawnooo... ale:
Obrazek
Wystarczy przeimplementować to:

Kod: Zaznacz cały

for(Char = 65; Char < 90; Char++)
i dodać obsługę od kodu 48 do 57.

BTW: STEO blog nie jest dla Ciebie tylko dla laików dedykowany w założeniu! :lol:
Awatar użytkownika
steo
Posty: 173
Rejestracja: 30 kwie 2015, 15:05
Lokalizacja: Universe

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: steo »

Jeśli dodasz do 57, to będą tylko liczby. Właściwie... Właśnie, teraz wymyśliłem zastosowanie samych cyferek. Pozdro dla kumatych. 8-)
Właściwie, to mi przypomniałeś, że macie bloga. Co, blog nie dla mnie? Gorszy jestem? :D
Obrazek
Obrazek
Jak to się mówi... Z debilami nie dyskutuję. Ale trzeba z kimś rozmawiać? ~steo
Kenjin
Ekipa HEP
Posty: 122
Rejestracja: 04 sty 2016, 22:10

Re: [C++] Najprostszy keylogger lokalny

Post autor: Kenjin »

Wogole kto to pisał, 65-90 tylko upper-case litery. Generalnie implementacja zacofana dekade, hook który zbiera konkretne znaki ASCII ? Dlaczego nie logować poprostu wszystkich Ascii ;p. Współcześniejsze hooki zbieraja nie same klawisze a inputy wedłóg algorytmu i kodowania klawiatury (np. alt + l -> zbiera ł a nie 2 niezalezne klawisze).

UPDATE: widze, ze to nie zaden hook tylko takie biedne funkcje udostępnia biblioteka windowsa...
ODPOWIEDZ